Specialist in mobiele registratiesystemen

Maak kennis met Sightwatch en zorg dat uw eigendommen ook daadwerkelijk van u blijven.

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Een stukje geschiedenis

Al bijna 20 jaar leveren wij beveiligings- en cameramasten voor bouwprojecten, objectbeveiliging en toezicht. Oprichter Mark de Groot is in 2005 begonnen met de IP-camera’s van Axis. Al snel bleek er vraag te zijn naar mobiele mobiele camerabewaking, en tegenwoordig richt Sightwatch zich geheel daarop.

In het begin hadden de systemen een lage beeldkwaliteit, zware accu’s met beperkte capaciteit, en gebrekkige verbindingen. Dit is in de loop der tijd op alle fronten sterk verbeterd. Tegenwoordig maken we nog steeds gebruik van Axis-camera’s en bieden we zelfs de mogelijkheid om live in 4K te streamen via mobiele verbindingen. Onze zelfontwikkelde accu’s zijn lichter, krachtiger, en duurzamer geworden. Kortom, we werken uitsluitend met hoogwaardige producten, leveren persoonlijke service, en blijven ons voortdurend ontwikkelen om nog verder te verbeteren.

Sinds 2023 produceren we zelf onze eigen masten, voor nog meer onafhankelijkheid en nog betere kwaliteit. Op die manier kunnen we nu voor ieder element in onze dienstverlening optimale keuzes maken, en staan we op die manier garant voor een uitstekend product. We innoveren met focus op duurzaamheid; met zero emissie, zonne-energie en geluidloosheid. Daarnaast gebruiken wij zo veel als mogelijk EV’s voor het transport.

Service en kwaliteit staan voorop:
• Persoonlijk aanspreekpunt
• Flexibele dienstverlening
• Meedenken met de klant
• Snelle 24/7 service
• Preventieve surveillance inbegrepen
• Controle en herstel inbegrepen
• Vaste en concurrerende prijzen zonder kleine lettertjes of onverwachte kosten.


SIGHTWATCH & GREEN ENERGY

Veiligheid en duurzaamheid

De markt staat nooit stil en wij proberen daarom zoveel mogelijk mee te gaan en te innoveren in de nieuwste technieken en vragen van de markt.
Zo zijn wij afgestapt van onze hybride diesel masten en ligt onze focus op een CO2 neutrale werkwijze. We hebben ingezet op zonne-energie en zijn onze masten nu uitstootvrij!
Ook het transport proberen wij zoveel mogelijk met elektrische voertuigen te doen.

Producten

Solar series
Solar serie

Volledig op accu 24/7

Solar series
SLR series
Electra serie
Electric Serie

Compacte beveiliging

Electra serie
SE Series
Steiger serie
Steiger Serie

Steiger beveiliging

Steiger serie
STG Series