Verkeersregelaars

Onze slimme verkeersregel-camera’s spelen een cruciale rol in de moderne verkeersregeling, door real-time monitoring en geautomatiseerde beslissingen mogelijk te maken.

Verkeersregelaars krijgen in toenemende mate te maken met agressie tijdens hun werk, vooral op drukke wegen en bij grote bouw- of infrastructuurprojecten. Deze professionals, die verantwoordelijk zijn voor de veilige doorstroming van het verkeer en de veiligheid van weggebruikers en bouwmedewerkers, worden steeds vaker geconfronteerd met verbaal en fysiek geweld van ongeduldige of gefrustreerde automobilisten. De aanwezigheid van camera’s werkt preventief, en de beelden kunnen ook achteraf gebruikt worden bij het analyseren van incidenten.

Actieve signalering en preventief effect

  • Naadloze aanvulling op de uitvoering door verkeersregelaars.

  • Preventieve werking maakt verkeer regelen makkelijker

  • Snelle en adequate opvolging, ook bij analyse achteraf

  • Snelle installatie, en snelle aanpassing bij snel veranderende situaties

  • Voorkom discussies waarbij bestuurders bewust verkeersregels negeren of verkeersregelaars in gevaar brengen

Ondersteuning & Analyse

Incidenten zoals ongevallen of gevaarlijke situaties worden onmiddellijk gesignaleerd en meldingen worden doorgestuurd naar onze meldkamer en beheerders die live meekijken.

Onze camera’s kunnen ook verkeersstromen analyseren, congestie detecteren en direct inspelen op veranderende omstandigheden.

Dit resulteert in een efficiënter en veiliger verkeersmanagement, waarbij vertragingen worden verminderd en de algehele veiligheid op de weg wordt verbeterd.