Terrein bewaking

De beveiliging van bouwterreinen met de camera’s van Sightwatch biedt een betrouwbare en efficiënte manier om kostbare materialen, machines en eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

Bouwterreinen zijn vaak groot en onbewaakt buiten werktijden, waardoor ze kwetsbaar zijn. Ze bevatten voor dieven interessante zaken zoals materiaal en apparatuur. Verlies hiervan levert niet alleen extra vervangingskosten op, maar brengt ook de continuïteit en oplevering van het project in gevaar. Onze slimme beveiligingscamera’s, uitgerust met functies zoals bewegingssensoren en nachtzicht, kunnen verdachte activiteiten detecteren en onmiddellijk alarm slaan.

Onze camera’s bieden 24/7 live monitoring, waarbij ze verdachte bewegingen registreren en waarschuwingen sturen naar een meldkamer en via mobiele apps eventueel ook naar de sitebeheerders.

Beveiliging die verder gaat

  • ECO-friendly camera-masten op zonne-energie.

  • Axis camera’s, krachtige LED verlichting, noodstroomvoorziening
  • Controle of hekken en deuren gesloten zijn, en of waardevolle spullen goed zijn opgeborgen.

  • Naast constante monitoring ook preventieve surveillance.

Betrouwbare en efficiënte manier van beschermen

Dankzij gezichts- en kentekenherkenning kunnen onbekende personen of voertuigen direct geïdentificeerd worden. Vaak zijn deze systemen geïntegreerd met alarmsystemen en toegangscontrole, waardoor het mogelijk is om de beveiliging op afstand te beheren.

Naast preventie en actief ingrijpen op meldingen, kunnen de opgenomen beelden later worden gebruikt voor onderzoek bij incidenten, waardoor de pakkans van daders aanzienlijk wordt vergroot.

Dit maakt onze camera’s en onze klantgerichte aanpak een essentieel onderdeel van de beveiligingsstrategie op bouwterreinen, met als doel verlies en verstoring van projecten te minimaliseren.